Mattamustaa sen olla pitääTämän unohdin kirjoittaa jo alkuviikosta, kun uusin Deko kolahti luukusta. Uusi kansimatsku tuli minullekin aivan puskista ja yllätys oli käsin kosketeltavissa. Vau miten tyylikäs veto!

Mattamustasta hullaantuneena vihjauslista miehelle, jos haluat vaikka ostaa minulle Hyvä vaimo -lahjan. Testataan samalla luetko tätä mun blogia 😉 Sähkövatkaimen löydät Formverkistä. Pus.

7 thoughts on “Mattamustaa sen olla pitää

  1. Tuon täydellisempää vatkainta ei kyllä ole olemassakaan! Kuolaus jatkuu…Harmittaa myös että unohdin viime ikean-reissulla ostaa noita mustia "koppia", höh!

  2. Olen vasta vähän aikaa sitten löytänyt blogiisi, ja tykkään paljon! Ihanaisia kuvia ja mukavia juttuja:)Mun oli ihan pakko ostaa uusin deko viime kauppareissulla. Uusi kansimateriaali oli oivallinen veto, hih!Tyylikäs vatkain, toivottavasti vihjauslista tuottaa tulosta:))

Leave a Reply