L niin kuin leijona.Sadepäivällä on hyvää aikaa askarteluun. Olin jo aiemmin ihastellut Riikan eläinaiheisia aakkostauluja ja tänään alkoi tapahtumaan. Ostin lauantaina Ikeasta taulua varten kehyksen ja tänään keräilin sitten askartelulaatikosta yhteensopivia aineksia. Minulta löytyi yhdestä vanhasta työjutusta jääneitä kultaisiksi maalattuja muovieläimiä sekä kivaa lahjapaperia, josta jo aiemmin tuunailin sen tikkuaskin. Mustasta foamista leikkasin sitten tuon L-kirjaimen. Soveltelin vähän tuota Riikan mallia. Miulla leijona sai vielä puhekuplan, kuinka se ärjyy.

6 thoughts on “L niin kuin leijona.

  1. Kertakaikkisen hauska juttu, kun aiemmin tänään löysin upeaan blogiisi (ja merkkasin sen kirjanmerkkeihin) ja nyt myöhemmin huomasin, että olitkin ilmaantunut blogini lukijaksi! :))

  2. Vielä ei ole ihana koti, kun remontti on niin pahasti kesken, mutta toivottavasti siitä sellainen vielä kehkeytyy! Mutta sinullapa semmoinen jo onkin, suorastaan jäätävän tyylikäs paketti! 🙂

Leave a Reply