Kotia katsomassa

6 thoughts on “Kotia katsomassa

  1. Tapanilassa, niitä jonkin aikaa sitten valmistuneita Lofteja. Siellä olisi vapaana meidän perheelle sopivan kokoinen ja ennen kaikkea hintainen asunto, mutta ei se sitten kuitenkaan ollut ihan napakymppi. Tietenkin matka häiritsee, mutta lisäksi kun suunnitteli siihen kaikki mööpelit paikalleen, niin kyllä se loftin tilantunne vaan katoaa. Joko pitäisi olla enemmän rahaa tai kolme huonekalua.

  2. ihanan näkönen asunto, harmi vaan että se sijaitsee korvessa :Doon muuten jääny seuraamaan sun blogia sen jälkeen kun kommentoit mun blogiin ja olin hetken pähkäilyn jälkeen tajunnu kuka sä oot. sulla on tosi kiva blogi 🙂

  3. Pisarapilvi,mä en mahda itelleni enää mitään. Aattelin, jos jatkossa pystyis noin 100 postausta /kk. Ei paha. Nadjastrange,no hyvä kun hoksasit – oisin muuten kohta jättänyt toisen johtolangan liittyen Design Marketissa törmäykseen. Mäkin seurailen sun blogia, niin pysyn muodin kartalla edes jotenkuten 😉

Leave a Reply