Minkä ottasit?


Meidän perhe siis tarvitsisi kissojen ruokakuppien alle tarjottimen. Kupit ovat valkoiset ja olisi tulossa mustavalkoiseen eteiseen, joten varmasti tulen päätymään tuohon asialliseen ja aikuismaiseen Siennaan tai jos oikein villiinnyn, niin Marimekon Kulkue kävisi kanssa. Molemmat olisivat sopivan pieniä tarkoitukseensa. Mutta kun rakastan tarjottimia eikä niitä voi olla liikaa, niin voisihan sitä lisäksi hankkia jonkun toisenkin. Minkäköhän? Ja mitäs sanotte noista Vitran tarjottimista (alin rivi)? Ensinnäkään en edes tiennyt niitä olevan olemassakaan ja tällaisena Eames fanina pitäisi varmasti lämmetä.

12 thoughts on “Minkä ottasit?

  1. Oih, kaikki ihania.. ihan ensisilmäyksellä ihastuin tuohon, jossa on kaffekuppi ja voileipä 🙂 Tulee jotenkin mieleen joku lastenohjelma.. Ehkä kissulle kuitenkin Sienna sopisi.. Ei se minusta ole tylsä ollenkaan:) Meillä koirien ruokakuppialustana toimii iso Marimekon tarjotin..kuosia en nyt saa päähäni..pinkki se on…

  2. mäkin olen hulluna tarjottimiin. artekin siena on kestosuosikkini (heh, lapsi ei saanut nimeään sieltä vaan italiasta), mutta kauniita ovat kaikki. haaveilen sellaisesta tarjotinseinästä. tukholman design torgetilla on muuten aina hienoja tarjottimia. jos eksyt tännepäin, käy tsekkaamassa. 🙂

  3. Kauniita kaikki! Ja kisu vois tykätä linnuista ;)Olisipa omassa keittiössä paikka (ts. tilaa) hankkia oikein kokoelma erityylisiä tarjottimia ja mielialasta riippuen ottaa mikä milloinkin käyttöön. Nyt tuli muuten kuume hankkia joku uusi meidän valkoiselle keittiönpöydälle. Artek Artekille taitais olla liian tylsä (?), vaikka tuosta sienasta minäkin tykkään, klassikkohan se.

  4. Kiitos mielipiteistä. Loppusuoralla ovat siis kissoille Sienna tai Kulkue, itselle Ikean linnut tai SCP:n Donna Wilson. Täällä selviää, kuinka loppujen lopuksi kävi. Niin ja Spots: Design torgetilla on tosiaan hienoja, tuo voileipä jutska ja Tukholma on just sieltä. Niiden sivuilta voi onneksemme tilata tänne jos ei halua niille laivoille.

  5. Kissoille voisin ottaa Kulkue-tarjottimen, itselleni tuon alhaalla vasemmalla olevan. Mukava että joku muukin on innostunut tarjottimista. Meillä ei ole paljon tilaa joten keräilen pieniä tarjottimia, suunnilleen samanmallisia jotta saan ne pinottua järkevästi. Jostain tänne eksyin ja tykästyin blogiisi kovasti. 🙂

  6. Rrrrakastan tarjottimia! Ihanin oli musta Suki toi Stockholm tai sitten se SCP:n Donna Wilson, kumpikin käy teille! Ehkä kyllä Donna Wilson paremmin. Kissoille ehdotan, kappas kappas eroan muista, Aarretta! Mut Kulkue ja Sienakin on ihquja! (kamala miten toi pissisanonta tarttuu, lol..)Kettu

Leave a Reply