V pääsi seinälle
Tänään tulla pullahti postimiehen kainalosta Extrafilmiltä tilattu valokuvasuurennos. Viime Ikean reissulla olin jo hankkinut kehyksen, joten tänään jo saatiin ripustettua söpöläinen perhepotrettirivistöön. Meidän kuvakollaasi koristaa eteistä – passaa aiheellaan kehystapettiin ja vanhoihin peilikaapinoviin. Uutta kuvaa ihastellessa maistui aika monta suklaamuffinia ja kuppia kahvia (tuollainen hienostelukuppi on muuten liian pieni kuppi). Niin ja tänä iltana saatiin vihdon korkattua Ubongo! Mahti peli.

5 thoughts on “V pääsi seinälle

  1. Kiitos Riikka! Mä luin eilen sun blogia ja hoksasin, että sinäkin olet aloittanut tämän touhun aika vastaikään ja vauvaan myötä. Ihanaa! Mä olen ihan koukussa.

  2. Ihana taulu!Minulla on noita samoja kuppeja, vähän hankalalta ja pikkusievältä niistä tosiaan tuntuu juoda, mutta ovat niin esteettisiä. Blogisi on tosi kiva! Tulee aina hyvälle tuulelle kun sitä lukee.

  3. Ihanaa, että joku on samaa mieltä kahvikupin koosta. Kahvia nautitaan kerralla riittävästi (Sanna Annukka -purkista keitettynä toki)ja tarpeeksi suuresta saavista. Isoveljeni ihana vaimo muistaa tämän aina ja kattaa kahvipöytäänkin minulle isomman mukin. Joka kerta. 🙂

  4. Teillä on ihana koti 🙂 Itsekkin just aamulla valkkailin vauvavalokuvia kehyksiin seinälle. Ja samalla myös päätin alkaa säästämään oikeaan digijärkkäriin. Kai se minunkin on aika siirtyä digiaikaan, vaikka rakastankin kuvaamista myös tuolla "vanhanaikaisella" järkkärillä. Alkaa vaan olla niin hidasta hommaa, kun pitää ottaa koko filmi täyteen ja kehittää jne. Kaikkimullehetikiitos-Marika-

Leave a Reply