Uusi peite


Tänään vauvahieronnan jälkeen saimme ommeltua Ikean uudesta kankaasta Vlle lattiapeitteen. Tai siis parhaaksi lattiapeitteeksi olemme todenneet äitiyspakkauksen täkin, johon voi vain vaihdella mieluisat pussilakanat. Niitä voi sitten pestä helpommin kuin koko peitettä. Tehtiin siis kankaasta päällinen ja se on sen verran tukevaa puuvillaa, että kestää nuhjaamista mielin määrin. Paksuuden tautta en käyttäisi nukkumispussilakanana, mutta päiväpeitteenä tai tyynyinä eri hyvää kamaa.

Perheen nelijalkaiset kummastelivat myös uutuutta, toinen hitusen toista rohkeammin. Kirpputorilta ostetut leikkipalikat otettiin myös tuijotteluun. Sen verran kiinalaiset ovat ettei Vn nyt niitä kamalasti tarvii lutkuttaa. Ja vanha lintu kävi tunnelmaan. Titityy.

3 thoughts on “Uusi peite

Leave a Reply