Sanna Annukka jääkaapissa.Tänään oli onni myötä. Vn punavalkoisella asulla lienee taikavoimia, sillä hakemamme kahvipurkki (sävy sävyyn) löytyi lähempää kun arvattiinkaan. Vinkiksi etsijille, muutama jäi vielä ympyrätalon S-Marketiin.

Nyt purkki koristaa jääkaappia ja kuten huomaatte, siellä on purkin lisäksi paljon aineksia tähän Köyhät eväät -ruokasarjaan. Niin ja siis kuulun koulukuntaan, jossa kahvi säilytetään viileässä.

7 thoughts on “Sanna Annukka jääkaapissa.

  1. Tuon lääkerasian oon löytänyt joskus kirpparilta. Se on minustakin loistoidea – kyllä ne ennen vanhaa osasvat!Nooruskan ja Kottaraisen kanssa vaan aamulla keitellään kahvit pikkasen hienomman näköisestä purkista!

  2. Täytyy varmaan itsekin hakea tuo purkki kaupasta. Viime reissulla sitä jo katselinkin, mutta kun emme juo tuollaista kahvia niin jäi kauppaan. Mutta kotona tulin katumapäälle, kun on viime vuodelta se Klaus Haapaniemen purkki… Ja täälläkin se näyttää niin kivalta. Voihan sen kahvin viedä vaikka töihin muille juotavaksi ja itse pitää purkin 🙂

Leave a Reply