Hyvä syyspukki

Jouluun on niin paljon aikaa, että päätin kirjoittaa syyspukille. Hyvä syyspukki, voisitko piristää keittiötäni näillä muutamalla tavaralla ja aika pian. Olen ollut tosi kilttinä. Jos en saa kaikkia, niin ainakin tuon kahvinkeittimen haluan. Marimekolta haluan oikeesti enemmän niitä Siirtolapuutarhakuoseja, mutta nuo pylpyrät sopivat paremmin kollaasiin.

10 thoughts on “Hyvä syyspukki

  1. Ai niin, tuo purkki! Sano heti, jos näät niitä jossain Helsingin marketeista. Mulle ei ole osunut silmään ja pakkohan sellanen on saatava. Huomenna tarkistan Kampin K-marketin.

  2. Minä bongasin Sanna Annukan purnukan eilen ei niin "ihanasti" S-marketista. Tampereella tosin 🙂 Missä tuota kahvinkeitintä myydään? Ihana blogi muuten sinulla!

  3. Voi Tampereen Tampere. Pitääkö meidän nyt Varpun kanssa lähteä junailemaan. Katsotaan löytyykö täältä ensin.Noita Plus Minus Zeron kamoja myy Artek, toi keitin maksaa 195 e, joten pitää olla TOSI kiltinä.

  4. Kannelmäen Prisma – tuo designin ystävän kehto – tarjoaa myös Sanna Annukan purkkeja. Oli siinä vissiin joku tuotemerkki ehkä kai mainittu, tyylin Paulig tms. Mutta vaikuttais vahvasti S-ketjun rainalta tämä…

Leave a Reply