Varpun päivä muffinit


Nimipäivänä tehtiin tietenkin jälleen cupcakeja, yam! Mummi ja pappa tulivat kahveille ja V sai ihanan valkoisen bodyn ja Marimekon mustavalkoraidalliset sukkarit. Niitä pieniä kokoja ei enää kuulemma valmisteta, mutta reipas mummi kiersi Helsingin myymälät ja löysi vielä vanhaa varastoa Espan myymälästä.

Banaanisuklaa cupcakesin resepti on Ompelukerhon Kakku vai kepponen? -reseptivihkosta, täysin vegaaninen ja maultaan täydellinen. Sitä en nyt anna tänne jakoon vaan suositan kaikille reseptivihkosen tilaamista heidän nettisivuiltaan. Maksaa vain 2 e ja Ompelukerho on hyvällä asialla! Ja se on sitten punainen vihko, sävytin kuvan vain, kun ei sopinut muuten joukkoon, heh.
Meillä on myös kaksi väsynyttä kissaa.

3 thoughts on “Varpun päivä muffinit

  1. Ai jai, noi cupcakesit näyttää aivan ihanilta! Maistuis kyllä tällekin herkkusuulle… Ja kivasti olet hoksannut ne koristella! Mukavaa viikon alkua sinulle!Terkuin Sari

Leave a Reply