Vn lempitaulu
Jokainen varmasti muistaa omasta lapsuudesta tuon hymynaaman. 1970-luvulla kuva oli julisteen kokoinen, mutta jossain vaiheessa siitä on tullut tuollainen neuvolatädin muovitaskussa lapsen kotiin kulkeva miniversio. No oli miten oli, niin tuollainen saatiin ekalla neuvolan kotikäynnillä. Äitihän ei sitä kamalasti rakasta, mutta kuva hullaa Vn täysin. Pakkohan siitä oli sitten jollain viisii katseen kestävä tehtävä. Sujautin kuvan Ikean paksuihin kehyksiin ja nyt naama koristaa seinää tai tuijottaa hoitopöydän puuhailuja. Ja kyllä Va naurattaa!

7 thoughts on “Vn lempitaulu

  1. moikka!kiitos kivasta blogista! löysin sen esban blogin kautta. ihanan monta postausta päivässä ja tosi kivoja ideoita! t. eve

  2. Tässä toinen, joka kiittää esbaa linkkivinkistä. Kaikenmoinen järjestely on lempipuuhaa, joten nyt tein löydön 🙂 Eikä kiinnostusta lukemiseen yhtään heikennä se, että parin viikon päästä vietän minäkin arkeni pääasiassa pienen typyn kanssa.

  3. Ja tässä kolmas. Minulla ei ole lapsia, mutta silti blogi on ihanan inspiroiva. En ole järkkäilijä tyyppi, mutta haaveilen että oma kotini olisi joskus yhtä järjestyksessä kuin sinun. Vinkeilläsi pääsen varmasti jo lähemmäksi tavoitettani! Lisää vaan järkkäily ideoita!!Olen koukussa.

  4. voi mahotonta! Kiitos kaikille vierailusta ja kommenteista – tuntuupa mukavalta. Ja suuri kiitos Esballe, jonka ansiosta minulle tulee tänne vieraita, hih! Jatketaan järkkäilyä!

  5. Mun veljenpojan mielestä tuo kuva on kans hitti no1 lamppujen lisäksi. Hän on nyt 3kk. Taitaa olla kestosuosikki since 70's muutenkin 🙂

  6. Heipsan 🙂 Jutan vinkistä löysin tänne. Hymynaama innostus meni meillä jo ohitse – nyt useamman kk:n kiinnostanut vain Tyllerön oma naamavärkki (ja äiteen siinä samalla). Mukavia syyspäiviä teille 🙂

Leave a Reply