Antti kissa-asialla


Luin tänään eräästä blogista, kuinka Antti Asplund on pienen ihmisen ja hänen kissansa asialla. Jonkun opiskelijan kisu oli hypännyt kuudennesta kerroksesta ja mennyt rikki. Onneksi eläinlääkäri vielä mahtoi jotain ja kissa saatiin leikattua ja toipuu tällä hetkellä. Operaatio kirpaisi opiskelijan kukkaroa syvästi, joten avulias Antti suunnitteli jättipaidan/mekon, jonka ostamalla voi kantaa kortensa eläinlääkärikuluihin. Ihanaa, että tällaisia ihmisiä vielä löytyy. Ajatus ja teko oli minusta niin mahtavia, että tokihan minä nyt yhden mekon ostan. Menee sitä usein turhempaankin rahaa. Miksi syytää summia isoille raharikkaille yrityksille, kun voi auttaa pientä ihmistä. Ei ole minulta pois.

2 thoughts on “Antti kissa-asialla

  1. 50 e postpaid. Eihän se nyt ihan halapa ole, mutta 30 e menee H&M:lle milloin tahansa ja tää on kuitenkin hyvällä asialla ja dissainia. Osta säkin, niin ollaan amikset!

Leave a Reply