Vn lelutMeillä oli tiistaina Vn kanssa kuvauspäivä. Teimme kolme kollaasia hänen leluistaan ja tavaroistaan, joita olin ehtinyt jo kerätä paljon ennen tytön syntymistä. On joukossa muutama uutukainen ja lahjakin. V nukkui rintarepussa ja äiti touhusi. Olisiko ensimmäisen kerran pientä työikävää ilmassa?

NEONVÄRIT: Pehmokuutiot, Lappeenrannan Kontti. Peltorit, isi osti Claes Ohlssonilta. Lintupillit, äiti ostanut Amsterdamin torilta. Rusetti-avaimenperä/kännykkäkoru, kummitäti toi Japanista. Pyyhekumit, Vallilan kirpputorilta.
RETRO: Katselukortit, lahja ihanilta työkavereilta, Reikäpää ja Käsipuoli ovat pehmopariskunta, joista isi osti Reikäpään joululahjaksi mahalle viime jouluna ja Käsipuolen kesälahjaksi mahalle Joensuusta. Tammen kultaiset kirjat, Mummi kerää Varpulle. Apina, Artek. Leimasimet, Hobby Point. Lintu-soittorasia, sukulaiskierrossa Vlla. Puinen postikortti, Ateneum.
KARKKIVÄRIT: Tyyny, nettikaupasta Ranskasta (en nyt muista). Froteenukke, lahja Nealta ja Mikolta. Valeria-kirja, leikkikuutiot ja muovilintu, kirpputoreilta. Nukkekodin miniatyyri herkkupurkit, kummitäti toi Thaimaasta. Jäätelötötterö-saippuakuplat, Gaudete Kids.

Leave a Reply