Wishlist


Ihanasta äitiydestä olen saanut nyt nauttia muutamaa päivää vaille 2 kuukautta. Tässä vaiheessa joku voisi toivoa pitkiä yöunia, rauhallisia iltoja ja hetken omaa aikaa, mutta meillä mahdottoman kiltin vauvan ansiosta toiveet ovat toisia. Pohdiskelin oman toivelistan, joka olisi ihan jollain viisiin saavutettavissakin, siis pikku hiljaa. Tämä äiti haluaisi Ikean mattoa, H&M homen pussilakanoita ja rusettityynyä, Kebnekaise-säkkituolia, Vitran kelloa, Muuton hyllyä ja Twiggy-lattiavalaisinta. No viimeinen jää ehkä ikuiseksi haaveeksi.
Vlle tein ensimmäisen lastenhuonesuunnitelman, näitä tulee vielä varmasti satapäin. Varpu toivoisi tällä erää Normann Copenhagenin kalusteita, Vitran Hang it all -naulakkoa, Elisabeth Dunkerin tapettia, Momollin nukkekotia, Bon Bon Kakun kangasta, Donna Wilsonin Fox-tyynyjä ja tuollaisia hauskoja Tobyhousen rantapallo valaisimia.

2 thoughts on “Wishlist

  1. hei suki;) katsoppas uusia ferm livingin sivuja ja sieltä niitä lasten tapetteja. siellä on sellainen kuumailmapallo tapetti. aikas kiva:) ja on siellä tiety kaikkea muutakin kivaa!t:Riguletto

Leave a Reply