Nyt alkoi bloggaaminen!


Minun piti aloittaa bloggaaminen äitiyslomalla ennen vauvan syntymää, mutta kaikki aika kului jotenkin mahdottomaan pesän rakenteluun ja järkkäilyyn. Kuvailin kyllä kaikkia tekemisiäni, järkkäilyjä ja sisustustamisia talteen. Koitan nyt kaksi kuukautta myöhemmin, ihanan vauvan hoidon ohessa, koostaa blogia äitiyslomastani ja siitä kuinka puran näpräily- ja sisustusintoani kotioloissa. Keskityn täällä kaikkeen mukavaan puuhailuun vauvan iloksi ja kanssa, sisustamista, tuunailua, lastenhuoneen suunnittelua ja tyylikkäiden lasten tavaroiden ihastelua.
Aloitetaan tämä äitiyslomapuuhastelujen jakaminen kanssanne vauvanurkkauksemme esittelyllä. Tilaahan meillä on niukasti, joten ratkaisu tässä: Olohuoneessa sijaitsevan työpöydän toinen pää ja yläpuolelle sijoitettu String-hylly toimivat nyt hoitopöytänä. Pöydälle on vielä tulossa tietenkin hoitoalusta (perusvalkoinen Ikeasta). Pöydän alle hankin muutaman mustan Ratian boksin vauvan vaatteille. Pöydän jatkoksi mahtui aikanaan kirpputorilta löytynyt vanha sairaalasänky, jonka pappa ystävällisesti hiekkapuhalsi ja maalasi mustaksi.

3 thoughts on “Nyt alkoi bloggaaminen!

  1. Olen nyt lukenut koko blogin läpi ja tämä on aivan mahtava – mitä kauniita kuvia, mahtavia ideoita ja hauskasti kirjoitetuja juttuja! Lisäksi Varpu-vauva on suloistakin suloisempi! Teidän yhteisistä puuhailuista on niin hauska lukea, että odotan koko ajan uutta päivitystä:) Jään kohta itsekin äitiyslomalle ja mielenkiinnon kohteet ovat muutenkin samat, joten olen koukussa:) Kiitos hauskasta lukemisesta!

Leave a Reply