36 tuntia pelkkää hyvää

frantsila24frantsila27frantsila25destressfrantsila17imagefrantsila2frantsila22

magnesiumkylpyhyväolofrantsila3frantsila4frantsila14frantsila13frantsila20frantsila16

Järjestin viime viikolla kalenterini niin, että pääsin ennen Habitare-hulinoita tankkaamaan rauhaa ja hyvää oloa Hämeenkyröön. Hyppäsin töiden jälkeen bussiin ja parin tunnin päästä olin jo keskellä Frantsilan auringonkukkapeltoja, ja yrttiteen maku hiveli suuta. Illan lomassa huomasin, että nehän oli muuten Helsinki design weekin avajaisetkin, hups. Mutta kuten olen jossain aiemmassa postauksessa todennut, maailma ei kaadu, vaikka joka paikkaan ei ennätä. Tai mihin ennättää, se on tietenkin hieman oman arvomaailman päätöksiä. Minä tarvitsin Annan magnesiumkylpyä, ja pimeydessä, täydessä hiljaisuudessa ja viileydessä nautittavia yöunia.

Toki seuraavana päivänä vähän yhdistettiin työtä huviin. Kuvasimme kasvihuoneessa Frantsilalle hieman somematskua ja Anna viimeisteli Love Harvest -tapahtumaa. Työt soljuivat ja sielu lepäsi. Tätä minilomaa seurattiin tuolla IGssäkin ja muutama pohti miten tuonne Frantsilaan oikein pääsee. No bussilla sinne pääsee ja vaikka heillä on niin maan tuhannesti kurssitarjontaa, suositan kiireisille ihmiselle ihan vain olemista. Laita viestiä Hyvän olon keskukseen ja varaa vain majoitus. Tuo maailma tarjoaa jo itsessään niin paljon.

Seuraavana aamuna sitten sumautus Destress:iä suuhun, auringonhattutipat vesipulloon ja valmiina taasen arkeen. Kiitos Frantsila, kun olet olemassa <3

 

Leave a Reply