Timberwise NexTwise

Timberwise Twise Vieno and Kingi Terhi Tuominen and Jitan Patel WEB (7)Timberwise Twise Vieno and Kingi Terhi Tuominen and Jitan Patel WEB (9)Timberwise Twise Vieno Terhi Tuominen and Jitan Patel WEB (10)Timberwise Twise Kingi Terhi Tuominen and Jitan Patel WEB (8)Timberwise Twise Blokki Design by Marika Hakkinen and Joonas Huhta WEB(18)Timberwise Twise Blokki Design by Marika Hakkinen and Joonas Huhta WEB(4)Timberwise Twise Blokki Design by Marika Hakkinen and Joonas Huhta WEB(16)Timberwise Twise Blokki Design by Marika Hakkinen and Joonas Huhta WEB(17)Timberwise Twise Powerwise by Kalle Järvenpää WEB (3)Timberwise Twise Powerwise by Kalle Järvenpää WEB (2)Timberwise Twise Powerwise by Kalle Järvenpää WEB (1)Timberwise Twise Clock Series by Tapio Anttila WEB (7)Timberwise Twise Clock Series by Tapio Anttila WEB (10)imageHyvää syntymäpäivää 20-vuotias Timberwise. Tänään juhlitaan näitä ansiokkaita ja työntäyteisiä vuosia Habitaressa. Ja minä nostan toisen maljan vielä Timberwisen vastuulle. Yritys julkisti keväällä NexTwise-suunnittelukilpailun, jossa se pyysi suunnittelijoita, muotoilijoita ja kädentaitajia ideoimaan, miten ylijääneitä parketinpaloja voisi hyödyntää. Kilpailussa oli kolme kategoriaa: pienesine, lattialla seisova esine ja huonekalu. Sain kunnian olla tuomaristossa mukana ja nyt enemmän kuin ilolla jaan teille nämä loistavat kolme voittajaa, sekä kilpailun päätuomarin Tapio Anttilan omat Twise-tuotteet: kuusi leikkisää seinäkelloa.

Nerokkaat NexTwise tuotteet:

Vieno-sohva-pöytä ja Kingi-sivupöydät, design Terhi Tuominen ja Jitan Patel.

Powerwise-jatkojohto, design Kalle Järvenpää.

Blokki-sängyn pääty/jalkaosa, design Marika Häkkinen ja Joonas Huhta.

****

Props: Lisa Wirenfelt’s Friday swing -poster, Poster club, Kaare -handmade wool rainbow, Kaare Living, bedsheets and blanket, Shuj.

***

Styling // Susanna Vento

Photography // Mikko Ryhänen

Photographer’s assistant // Jari Hämäläinen

 

 

Leave a Reply