Blog collab

Susanna Vento on työskennellyt sisustuksen parissa miltei 20 vuotta – näistä 17 vuotta Avotakka ja Deko-lehden palveluksessa. Yksityisyrittäjäksi Susanna siirtyi vuonna 2013 ja jatkaa ansioitunutta stailaustyötään nyt suoraan yritysten tarpeisiin. Asiakaslista on vaikuttava niin koti- kuin ulkomailla: Marimekko, Tikkurila, Adea, Timberwise, Kannustalo, Iittala, Arabia, Stockmann, Finnair, Samsung, Kinnasand, Kvadrat jne.

Vuonna 2009 Susanna perusti Varpunen-blogin, jonka myötä lukija pääsee kurkistamaan millainen maailma luo inspiraation kauniille kuville. Sisältöön on mahtunut satoja postauksia niin sisustamisesta ja remontoinnista kuin matkailusta kuin mökkeilystä. Kiinnostavat työprojektit ilmestyvät ensimmäisenä blogin sivuille, mutta nykyään työ on saanut ansaittua vastapainoa kokonaisvaltaisesta kehon hyvinvoinnista. Näinä kahdeksana blogivuotena Varpusessa on vieraillut miltei 5 miljoonaa lukijaa.

Varpunen tarjoaa elämänmakua, jossa urbaani kaupunkiasuminen kohtaa rehdin maalaisuuden. Tämä Punavuoren semihippi tavoittaa 25-44 vuotiaat kaupunkilaiset, jotka eivät juurikaan piittaa perinteisestä mainonnasta – sitäkin enemmän designtuotteista ja klassikkokalusteista, ajattomista pintamateriaaleista sekä joogasta, luonnonkosmetiikasta, vegaaniruoasta ja luonnollisesti harmaantuvista hiuksista.

Jos olet kiinnostunut kaupallisesta yhteistyöstä, ota yhteyttä sähköpostitse. Mainitse ‘Blogiyhteistyö’ aihekentässä. Saat minulta pian tarkempia tietoja sekä mediakortin.
//
For commercial collaboration on my BLOG please e-mail me. Please mention ‘Blog collab’ in mail title. I’ll get back to you soon with details and rate card.