Uutuuksia Matrilta

 

Unto_Rautio_Matri_4833_2_webUnto_Rautio_Matri_4838_webUnto_Rautio_Matri_4843_2_webUnto_Rautio_Matri_4849_webUnto_Rautio_Matri_4880_webUnto_Rautio_Matri_4899_webUnto_Rautio_Matri_4926_webUnto_Rautio_Matri_4948_webIhanaa Habitaren jälkeistä elämää. Viime viikkoina kaikki tuutit ovat olleet niin täynnä sisustuskuvia että ammattilaistakin hengästyttää. Mutta muistetaan hengittää syvään, nauttia visuaalisesti kaikesta uudesta ja luovasta, mutta myös muistaa, että kaikkea ei tarvitse nyt uusia. On ihan ookoo se oma koti ja pistetään uutuudet mielen lokeroihin ja kun oikea tarve tulee, niin sieltä ne sitten löytyvät.

Moni pistäytyi varmasi minun lempisänkyfirman osastolla, joska oli jälleen niin kauniin seesteinen. Minulla on monena vuotena ollut sormet pelissä heidän osastollaan, mutta tänä vuonna osaston otti taidokkaasti haltuun Anna Biström. Ihana Anna ja ihana lopputulos – Go girl! Itse tein Matrille uusia kuvia tovi sitten kyseisistä uutuuksista ja jaan ne tätäkin kautta iloksenne. Vihdoin minulla oli aikaa päivittää portfoliota ja sinne sujahti samaiset ihanuudet muutaman muun viimeisimmän työkeikan kera. Siellä kannattaa toisinaan käydä fiilistelemässä, koska joitakin makeita caseja ei voi jakaa tuolla IG:n tai blogin puolella – herättää vain turhia kyselyjä saako Suomesta, kun ei saa =) Mutta fiiliksiä voi nauttia, vaikka jotkin tuotteet ovat saatavilla vain ulkomailla.

Ihanaa viikkoa kaikille, minä jatkan mehupaastoani täällä ja energiatasot ovat nyt vihdoin ja viimein palautuneet. Jihaa!

Styling // Susanna Vento

Photography // Unto Rautio

And thank you Coterie loaning your beautiful home!

 

 

Leave a Reply