Kotimaiset luottotuotteet Frantsilalta

frantsila_kosmetiikka11frantsila_kosmetiikka9frantsila_kosmetiikka16frantsila_kosmetiikka6frantsila_kosmetiikka4frantsila_kosmetiikka8frantsila_kosmetiikka2frantsila_kosmetiikka15

Muistatte varmaan, kun vierailimme Lelan kanssa ihanalla rentoutusviikonloppumatkalla Frantsilassa. Saimme sieltä matkaan muutamia heidän klassikkotuotteittaan, jotka ovat olleet nyt testissä muutaman kuukauden. Vannoutuneena Neal’s Yardin tuotteiden käyttäjänä tajusin, että nämähän ovat aivan vastaavia yrtti- ja kukkaihanuuksia, mutta vielä kotimaisia ja täyttä luomua. Tietenkin minulla on vielä pieni purkki-issue joidenkin kanssa, mutta kun tuote on osoittautunut hyväksi, antaa se anteeksi pakkausta. Ja kuten kerroin, uudistus on kyllä käynnissä, joten seuraavat erät varmasti voi jo hankkia silmää miellyttävimmillä etiketeillä.

Nostan nyt esille muutaman ehdottomasti kokeilun arvoisen tuotteen, joita voi huoletta yhdistää omaan luottoluonnonkosmetiikkasarjaan.

Ruusu kasvoöljy ja tehovoide

Käytän ruusuöljyä kasvoille reippaan kasvovesikosteutuksen jälkeen aamuin illoin. Päälle levitän tuon saman juhannusruususarjan päivoiteen ikään kuin lukitsemaan ihon kaipaaman kosteuden ja öljyn. Äläkä suotta pelkää öljyistä ihoa, tuo upoaa nätisti eikä jää lainkaan kiiltelemään.

Kehäkukkavoide

Kehäkukkaa sisältävä yleisvoide elvyttää ihoa. Kehäkukka tunnetusti desinfio, parantaa auringon polttamia ja haavoja sekä helpottaa nestekertymissä.

Rauha – hierontaöljy

Rauha eli ayurvedameiningin Pitta-tyypille sopiva hierontaöljy viilentää, rentouttaa, puhdistaa ja hoivaa sekä vatsaa että maksaa. Ja vaikket olisi tuohon ayurveda juttuun kallellaan, sopii se tietenkin hierontaöljyksi muutoinkin. Tämä testi on muuten mielenkiintoinen, jos et ole vielä tietoinen siun omasta Ayurveda-tyypistäsi.

Hiuspohjan hoitoöljy

Hoitoöljy vahvistaa hiusten terveyttä ja päänahan verenkiertoa lisäten kiiltoa ja kasvuvoimaa. Kerran viikossa muutama tippa päänahkaan, 30 minuutin rentouttava odottelu ja pesu. Ja jos on mahis saunaan, niin lämpö parantaa vaikutusta.

One thought on “Kotimaiset luottotuotteet Frantsilalta

Leave a Reply