Studio Susanna Vento

studiosusannaventostudiosusannavento10studiosusannavento11studiosusannavento5studiosusannavento6studiosusannavento8studiosusannavento9studiosusannavento2studiosusannavento4

Nyt ennätän viimein laittamaan hieman kuvia tuolta ensimmäiseltä ikiomalta toimistoltani. Mehän jouduimme väistämään Telakkarannasta ennen joulua, kun  kiinteistössä alkoi hurja remontti. Riikan Studio Roscoe muutti Käpylään, mutta minun arjen pyörittämiseen sopi paremmin löytää oma pieni tila ihan tästä naapurista. Sellainen paikka, johon tyttöjen on helppo tulla koulun jälkeen eikä minun tarvitse seistä ruuhkissa työmatkoja. Joten kaikella tarkoitus ja ehkäpä tuo Telakkarannan remppa olikin juuri se tarvitsemani potku pyllylle.

Minun pienessä toimistossa on kaksi huonetta: takahuone, jossa saan pitää kaiken rekvisiitan, maalata ja puuhastella, sekä etutila, jossa sitten tämä luova magiikka tapahtuu. Huoneiden välissä oli pieni eteinen, josta ennen mentiin rappukäytävään. Ovi oli otettu pois käytöstä, joten päätin levyttää sen umpeen ja pyöräyttää tilan kuivakeittiöksi. Vesipiste on siis viereisessä wc:ssä, mutta keittiötasolla hoituu kyllä kahvit ja kevyet lounaat.

Vuokratilan seiniä koristivat lasikuitutapetit, mutta koska budjetti oli rajallinen ja haasteita otetaan ilolla vastaan, päätimme kääntää ne voitoksi. Rajasimme lasikuitutapetin yläreunan listalla, ikäänkuin seiniin olisi laitettu tekstiilitapetti, ja sävyksi valikoitiin lähelle luonnonväristä pellavaa oleva väri. Maalipurkki on toimistolla, mutta palaan näiden koodien kanssa vielä pian. Remontissa minulla oli jälleen apuna luottovirolaiseni, Kalmer Uno Groupista. Hän levytti oviaukon umpeen, teki keittiön tasot ja hyllyt, hoiti kaikki maalaus-, listoitus- ja lattian asennustyöt rivakasti ja huolella.

Tuolla kotoisassa ja tumman tunnelmallisessa toimistossa minä siis päiväni vietän, ja välillä saan seurakseni myös Pinjan ja Elisan.  Ikioma toimisto – kyllä tuolla on naisten hyvä olla <3.

Tammi classic, öljyvahattu ja harjattu 1 säleinen, Timberwise.

Seinämaalit, Tikkurila.

Listoitukset, Listatalo.

Snaregade-pöytä, Stick system -hylly ja JWDA-valaisin, Menu.

Skrufin kirkas Pallo-vaasi, Room21.

Valkoinen Ming-vaasi, Marimekko.

Rautalankaveistos, Tatjana Farkas.

Keittiön astiat, Lokal Helsinki.

Pistorasiat, Domus classica

Samettinen Moon-rahi ja peilitarjotin, Hakola.

 

3 thoughts on “Studio Susanna Vento

  1. Näyttää aivan mahtavalta! Ja lasikuitutapetin maalaus oli kyllä todella nerokas ja toimiva ratkaisu. Minä olisin kiinnostunut lukemaan mistä kaikki alkoi, sun ura ja kiinnostus sisustukseen ja miltä nyt tuntuu (förlåt för skärgårdsfinska!). Lämpimät terveiset!

Leave a Reply