Gauharin kevättä ja kivijalkakauppa

viltti3viltti_gauharviltti2

Hyvää viikkoa! Mulla oli niin rento viikonloppu tyttöjen kanssa Hämeenlinnassa, ettei paremmasta väliä. 48 tuntia irtiottoa kotikuvioista kaupoissa, museoissa, kylpylässä ja kahviloissa. Ja työt olivat niin superkilttejä, että mikäs se ei ole mennessä neitojen kanssa.

Työpäiväkin alkoi iisisti naapurikahveilla. En muista olenko jo kertonut, että olemme siis seinänaapureita ihanan Gauharin kanssa. Pääsin heti aamukahvin lomassa  kurkkaamaan jo vähän kevätuutuuksiin. Tuo viltti on niin kaunis – ja tuntu vielä enemmän. Samaa ihastuttavaa vohvelimaista kudottua pintaa kuin heidän pyyhkeissä. Ja ei kevät uutuus, mutta superstyle passikotelo ja agaatin koristama rannekoru. Näillä namuilla tähän viikkoon <3

Gauhar Helsinki
Gauhar Helsinki Shop on nyt avattu pysyvästi osoitteeseen Punavuorenkatu 22

Avoinna ti-pe 11-18 sekä la 11-15.

Leave a Reply