AITOJEN KUITUJEN ASIALLA

shuj_autumn3shuj5_lowshuj_autumnshuj4_lowshuj3_lowshuj12_lowshuj13_lowshuj_autumn2

Ihanaa sunnuntaita! Muistatte kun keväällä kerroin, ettei silkkitäkeistä ole paluuta. Ei ole ei, ja kesän helleöinäkin ne olivat täydelliset. Varsinkin kun parvekkeen oven aukaisi ja päästi yön pienen viileyden sisään.
Syksy kolkuttelee ja on aika laittaa arki aisoihin. Olen viikonlopun päivittänyt vaatekaappeja, niin omaa kuin tyttöjen, jotta oikean kokoiset ulkoiluvarusteet, jumppavaatteet ja kuravehkeet löytyvät kun aika on. Ja koitin tehdä myös sellaisen lupauksen, etten osta mitään vaatetta uutena jouluun mennessä. Ja jos helposti menee, jatketaan sitten tietenkin.
Otin esiin myös nuo keväällä hankkimat SHUJ:n kotivaatteet, niillä on helpompi ottaa syksy vastaan. Ihana pitkä villatakki, kuvioneuleinen t-paita ja lököhousut ovat kashmiria. Varmasti vaatekaappini ensimmäiset hienoudet, mutta tällaisena sängyssä lököttelijänä ja nap queenina ajattelin, että niihin jos joihinkin kannattaa satsata. Kashmirvilla on hienompaa, pehmeämpää ja lämpimämpää kuin muut villat, joten vaatteet ovat kevyitä, hengittäviä eivätkä kutita. Kashmirvilla puhdistuu tuulettamalla tai tarpeen tullen pestä käsin kylmässä vedessä tai hienopestä koneessa pesupussissa kašmirvillalle tarkoitetulla pesuaineella.

Toinen asia päiväpeittometsästäjille. Onko muita, joita joskus raastaa liian isot ja paksut päiväpeitot? Vihdoin löysin kevyen ja päälle heitettävän vaihtoehdon. SHUJn bambukuituinen päiväpeite vain ihanasti valahtaa vuoteen päälle ja värivaihtoehtoja on 28!!!

Kashmir-torkkupeite
Kashmir-villatakki ja housut
Bambu-päiväpeite

PS. Haltialassa on täydellinen auringonkukkameri, joten nyt hakemaan vielä kesää sisälle! Mukavaa viikkoa kaikille.

SHUJ tuotteita löydät myös Helsingin Inredistä

*Varpunen – Finland’s ambassador for SHUJ

One thought on “AITOJEN KUITUJEN ASIALLA

Leave a Reply