Sinun uusi kotisi?

Hietalahdenkatu_1IMG_1172_sHietalahdenkatu_2Hietalahdenkatu_3IMG_1151_sHietalahdenkatu_4Hietalahdenkatu_5Hietalahdenkatu_8Hietalahdenkatu_7Hietalahdenkatu_6Hietalahdenkatu_9Hietalahdenkatu_13Hietalahdenkatu_10IMG_1122_sHietalahdenkatu_11IMG_1128_sHietalahdenkatu_12IMG_1124_sHietalahdenkatu_14Hietalahdenkatu_15Ystäviltäni vapautuu pian ihana perhekoti aivan Hietalahdentorin vierestä. Kuvasin jonkin aikaa sitten tämän kompaktin 68 neliön kodin Hietalahdenkadulta, ja haluan jakaa sen teille, jotka voisitte ymmärtää tämän ihanuuden päälle. 2 h+k, kylpyhuoneen ja erillisen wc:n kohde on myynnissä BLOKin kautta – pääsette tutkailemaan lisätietoja täältä. Ihanaa loppu viikkoa kaikille ja terveiset siis Riikasta, jossa olen tämän viikon tekemässä mahtavia tv-mainoksia. Niistäkin pian materiaalia, kunhan saadaan julkisesti reluta <3

Hyvien ihmisten koti, BLOK

 

Leave a Reply