Roots living – nyt myös iholle

summer2_blogiallinsun_new_blogiblogi_aamuaurinkosv_blogi

Kodin tekstiileistään tuttu Roots Living on laajentanut kosmetiikkatuotteisiin, mikä tuntuu niin hyvältä vaihtoehdolta tavaratulvassa. Juniper-nestesaippua ja voide saavat metsäisen tuoksunsa eteerisestä katajaöljystä. Luonnollinen nestesaippua ja voide kuuluvat Roots Livingin Clean Collection -kokoelmaan, jonka tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa puhtaita raaka-aineita hyödyntäen. Kaikki luonnonmukaisen kokoelman tuotteet sopivat myös vegaaneille, eivätkä ne sisällä parabeeneja tai väriaineita. Ruskea muovipakkaus on valmistettu kierrätettävästä PET 01 -muovista.

Juniper-nestesaippua 200 ml  // Finnish design shop 

Juniper-nestesaippua 500 ml // Finnish design shop

Juniper-voide 200 ml // Finnish design shop

Juniper-voide 500 ml // Finnish design shop

Leave a Reply