5 osaa ja vähintään 5 käyttötarkoitusta

kuva8kuva5kuva4kuva99kuva9kuva1_bIMG_1856Näyttökuva 2020-6-10 kello 14.24.31

Näitä minä rakastan – kotimaisia huolella ja ajatuksella suunniteltuja kalusteita, jotka on valmistettu parhaalla mahdollisella suomalaisella puutyöosaamisella. Eikä kyseessä ole mikä tahansa kaluste vaan monitoimimööpeli, jolle keksin heti vaikka viisi käyttötapaa / elämänvaihetta mihin se taipuu.

FEM by Fyra on Helsinkiläisen sisustusarkkitehtitoimiston suunnittelema kaluste, joka toimii niin sivupöytänä, avohyllynä, seisomatyöpisteenä, istumatyöpisteenä, koulupöytänä – minä tahansa mitä vain keksit. Ja jotta voidaan maksimoida tämä hehkutus, pöytä koostuu 5 osasta ja kahdesta puutapista ja kasaamiseen menee alle 2 minuuttia. Eli yhtä nopeasti se menee myös kasaan, muuttoautoon, toiseen huoneeseen, varastoon ja kulkee nomadissa elämänmeinigissä kodista toiseen.

Aivan parasta. Ja kiitos Fyra, kun sain oman pöydän helpottamaan kotona työskentelyä. Kohta lähden kesälomille ja syksyllä tapellaan lasten kanssa, ottaako sen koululainen vai minä palapelipöydäksi. Kerron toki kuinka käy ja kuinka käyttö vuorot jaetaan.

Fyra-sisustusarkkitehtitoimiston FEM-pöytä on suunniteltu yhteistyössä Made by Choicen kanssa. Pöydästä on olemassa kolme versiota – pintakäsittelemätön koivu sekä lakattu saarni (tuo minun) ja tammi, ja sitä myy Finnish design shop.

FEM by Fyra -table* // Finnish design shop

*saatu lahjaksi näkyvyyttä vastaan

Leave a Reply