Susanna Vento for Yin Your Skin®

aloitusyinyourskin5yinyourskin3meditaatioalkumeditaatio4meditaatio3yinjoogaalkuyinjooga4yinjooga2yinjoogaihonhoitorutiini4ihonhoitorutiiniihonhoitorutiini2guashaalkuguasha

Se taisi kuulkaas olla yli vuosi sitten, kun Katja pyysi visuaalista apuani projektiinsa. Ja tietenkin sanoin kyllä, koska aihe ja maailma kiinnostavat vahvasti. Yli 20 vuotta sisustusmaailmassa touhunneena, tällainen työtarjous ole enemmänkin kuin mieluisa vaihtelu. Mutta entä lopputulema? Epäsuomalaisena kehun nyt reilusti itseäni ja meitä: kaunein näkemäni hyvinvointiverkkokurssi, joka ei olisi näin kaunis ilman Janiv Oskarin ja hänen tiiminsä loistavaa ohjaus- ja kuvaustyötä, ja Irenen äänimaailmaa.

– Oikotietä itseensä ja aitoon kauneuteen ei ole, eikä tarvitsekaan olla, lohduttaa Katja Kokko. Sen hän on todennut sekä omalla joogamatollaan että kahden vuosikymmenen mittaisella urallaan ihonhoidon ja kauneuden parissa. Tästä ajatuksesta on saanut alkunsa myös Katjan suunnittelema Yin Your Skin® -konsepti. Yin-joogan ja ihonhoidon yhdistävät workshopit ovat nyt kehittyneet kokonaisvaltaiseksi hyvinvointielämykseksi. Yin Your Skinin® sydämessä kohtaavat korealaisen ihonhoidon ainutlaatuinen tehokkuus, gua shan parhaat tekniikat, yin joogan meditatiivisuus ja sound healing.

Yin Your Skin® -verkkokurssi sopii siis kaikille, joita ihonhoito, hiljentyminen ja itsestä huolehtiminen kiinnostaa (tai jos vaikka vain haluaa fiilistellä kauneutta). Saa olla aloittelija tai kokeneempi, kaikille on varmasti tekemistä oman ajan ja mielenkiinnon rajoissa:

Sisältö:

Chakra balance -ohjattu meditaatio sopii loistavasti niille, jotka vasta aloittelevat meditaatiota, mutta myös pidempään tehneet hyötyvät siitä. Meditaatiota voi aluksi tehdä ohjauksen kanssa, mutta pikkuhiljaa rutinoituessa ohjauksen voi jättää kokonaan pois ja harjoitusta voi pidentää esimerkiksi 5-10 minuuttia kerrallaan.

Yin jooga (2 joogaharjoitusta) 

Full transformation on 90 minuutin joogaharjoitus, jossa käydään läpi kokonaisvaltaisesti kaikki meridiaanikanavat. 

Instant vitality on 30 minuutin joogaharjoitus, joka energisoi, poistaa kuona-aineita ja turvotusta. Se on kuin pikakelaus Full transformation harjoituksesta ja toimii täydellisenä harjoituksena silloin, kun haluat tehdä keholle ja mielelle uudelleen käynnistyksen.

Yin Your Skin® ihonhoitorutiini Katja opastaa perusteellisesti korealaisen ihonhoitorutiinin salat ja aineet. 

Gua sha (4 erilaista kasvohoitoa): 

  1. Kiinteyttävä ja kirkastava perushoito
  2. Turvotusta ja kuona-aineita poistava hoito
  3. Pikaheleytys iholle
  4. Pikahoito stressille

////

Yin your skin -verkkokurssi 65 e // myynnissä rajoitetun ajan.

Styling // Susanna Vento

Stylist’s assistant // Lela Louhio

Kuvaus, ohjaus, video- ja stillkuvatuotanto // ISLE 

Soundhealing ja äänimaailma // IRENE

Indoor location // Hotelli Hanasaari

 

Leave a Reply