Kel Onni on, se onnen näyttäköön

6698_066709_026729_116729_016710_106734_02

Marimekon vuoden 2019 teema, luonnostaan rohkea, tarkastelee erilaisia tapoja ilmentää rohkeutta ja voimaantumista ilon ja itseilmaisun kautta. Teema on saanut inspiraationsa luonnossa valitsevasta positiivisesta energiasta, joka synnyttää uusia ilmiöitä ja uutta elämää.

Värikäs kodinmallisto juhlistaa hyvää elämää ja jokapäiväisiä hetkiä keväisillä kattauskokonaisuuksilla ja sisustustuotteilla. Keväällä koti puetaan kukkaloistoon, joka ei kuihdu koskaan. Malliston väripaletti mukailee kukkaan puhkeavaa luontoa: alkukesän pastellinsävyt kirkastuvat loppukesän värikkääksi kukkakedoksi. Kesän tuotteissa loistaa Fujiwo lshimoton Onni-kuvio. Värikäs Onni–kuosi on Fujiwo Ishimoton käsialaa vuodelta 1975, joka on nyt otettu uudestaan tuotantoon koristamaan kesäistä kodin tavaroiden mallistoa.

Styling // Susanna Vento

Photography // Osma Harvilahti

 

Leave a Reply