Minipurkki tuunajille

posterclub_paint_minijar6posterclub_paint_minijar2posterclub_paint_minijar3posterclub_paint_minijarposterclub_paint_minijar4

Hoi julistefanit! Nyt pieni diy-vinkki Poster clubilta, jos vanhat kehykset alkavat kyllästyttää. File Under popin kurautoima värikokoelma on helppokäyttöinen sisustusmaali*, jonka värit sopivat niin Poster clubin kuviin kuin mihin tahansa muuhunkin pieneen maalaustyöhön. Ei tarvitse ostaa isoa tölkkiä pikku hommaan ja tarttuvuus on omaa luokkaansa.
Maalilaatu oli minulle ennalta tuntematon (water-borne oil paint), mutta pienen selvittelyn jälkeen aukesi, että kyseinen vesiliukoinen öljymaali on tutumpi taideharrastajien paleteista. Öljypohjainen maali antaa käsittelyaikaa, on todella riittävää ja työskentely turvallista ilman liuotinhöyryjä. Siveltimestä maali ei lähtenyt pelkällä vedellä, mutta tavallinen ruokaöljy auttoi asiaan. Ja sen jälkeen vain vesipesu + astianpesuaine.
Sanoisin, että vähän tyylikkäämpi ja kestävämpi askartelumaali aikuiseen makuun, ja oikein ok, jos tällä voi jättää yhdet uudet kehykset kauppaan.

Frame paint (sävy Mean Mr. Mustard) by File Under Pop + The Poster Club // 25 e // 125 ml

*testimaali saatu ilmaiseksi

Leave a Reply