Työpöytäpaikkoja // Studio Susanna Vento

Hyvää maanantaina! Nyt olemme saaneet rempattua tuon toimistoni uuden lisätilan ja ilonamme uudella puolella istuu jo kaksi ihanaa naista. Kaksi työpöytää on vielä vapaana 1.6. alkaen, joten ennen kuin ilmoitan laajemmin, kokeillaan tätä somen voimaa.

Uudella puolella on 4 työpöytäpaikkaa, oma reilunkokoinen seinäkaappi pienemmälle tavaralle/kansioille etc. ja wc.  Täältä löytyy lisää kuvia tuosta vanhemmasta toimistopuolesta, jossa minä taasen istun Pinjan ja Lelan kanssa vaihtelevalla osallistumisella (Lue: Olemme aina melkein kuvauksissa) Tämä nk. vanhan puolen keittiö on alivuokralaisten käytössä (kahvin/teen keittomahdollisuus, mikro ja jääkaappi, nostalginen käsintiskaus) ja pyöreä pöytä palavereihin aina kun olemme poissa.

Tunnelma on kotoisa ja zen, ei ylimääräistä hohkaamista, ei turhaa tärkeilyä vaan lempeän tehokasta työntekoa. Eli jos kuulostaa sinun jutulta, laita minulle e-mailia: susanna@susannavento.fi ja aihekenttään työpöytäpaikka.

studio_susannavento3studio_susannavento11studio_susannavento12studio_susannavento13
studio_susannavento5studio_susannavento4studio_susannavento10studio_susannavento8studio_susannavento7studio_susannavento6studiosusannavento11studiosusannavento6studiosusannavento2studiosusannaventostudiosusannavento8

Seinämaali, sävy Chai // Tikkurila
Koristelistat // Wallark
Työpöydät ja kaapit // Ikea
Tuolit // kirpputorilta
Hamppumatto // Roots living
Remonttiapuna jälleen luottomieheni Uno Group ja harjoittelija Maarit Koch. Kiitos kaunis.

Leave a Reply