TIMBERWISE 20 V.

Timberwise Tammi Oak Old Vintage 185 Moonstone RGB (5)Timberwise Tammi Oak Old Vintage 185 Moonstone RGB (4)Timberwise Tammi Oak Old Vintage 185 Moonstone RGB (3)Timberwise Tammi Oak Old Vintage 185 Moonstone RGB (2)Timberwise Koivu Birch 185 Valkooljyvahattu White Wax Oiled RGB (4)Timberwise Koivu Birch 185 Valkooljyvahattu White Wax Oiled RGB (5)Timberwise Koivu Birch Natural 185 Valkooljyvahattu White Wax Oiled RGB (2)Timberwise Lehtikuusi Larch 270 Nordic RGB (1)Timberwise Lehtikuusi Larch 270 Nordic RGB (3)

Ei ole varmaan montaa sisustustyyppiä, joka ei tuntisi Timberwiseä. Tämä kotimainen perheyritys on tuonut lankkuparketit koteihimme – lautalattioiden tunnelmaa niihinkin asuntoihin, joihin massiivipuulautoja ei ole mahdollista asentaa. Tänä vuonna Timberwise täyttää 20-vuotta ja pääsin jälleen tekemään heille kuvia juhlavuoden tuotteista. Juhlavuodenlattioiden myötä mallisto kasvoi kolmella uutuudella: vintagehenkinen tammi, jossa puutappimaiset yksityiskohdat (hukkapalojen hyötykäyttöä, hyvä hyvä), suomalaisiin koteihin sopiva vaalea koivu ja leveä ja ylväs lehtikuusi.

Kauniiden ja laadukkaiden lattioiden lisäksi Timberwise panostaa myös suomalaiseen suunnitteluosaamiseen. Modernit mosaiikkimaiset designparketit ja muun muassa muotoilija Harri Koskisen kädenjälkenä syntyneet Twise-tuotteet ovat saaneet Design from Finland -merkin. Twise-tuoteperhe jatkaa laajenemistaan ja Timberwisellä on nyt avoin kilpailu, johon kuka tahansa voi osallistua suunnittelemalla jatkoelämää hukkaparketeille. Kilpailuohjeet löytyvät täältä.

Styling // Susanna Vento

Stylist’s assistant // Pinja Forsman

Photography // Mikko Ryhänen

Photographier’s assistant // Jari Hämäläinen

 

Kiitos: Skanno, Woodnotes, Hakola ja Innolux.

 

Leave a Reply