Pyykkipäivä

pyykkipäivä2pyykkipäivä4pyykkipäivä3pyykkipäivä

Olen varmasti avautunut useampaan otteeseen, miten vihaan tuota pyykkishowta. Tai siis sitä prosessin loppupäätä – kaappiin viikkausta. Oikein mielelläni pesen pyykkikorin tyhjäksi tuon tuosta, mutta sitten ne kuivat ilonamme päivästä toiseen. Ja kyllä, on koitettu hakea inspistä KonMarin tekniikoista sun muista, mutta kun ei lähe niin ei lähe.

Olen nyt koittanut kohdata viholliseni kahdella tavalla. 1. Pese vain lauantaisin, koska sunnuntaina ehkä jotenkin olisi aikaa viikkauksiin. 2. Hanki katseen kestävät telineet, koska itseni tuntien karkea arvio, että tuossahan nuo roikkuvat tuossa vielä viikon päästä.

Puiset pyykinkuivaustelineet:

Korkea pyykinkuivausteline // Cilla’s

Iris hantverk pyykinkuivausteline // Mia design.

 

 

Leave a Reply