Yin Your Skin® kotona

valmis_välineet
välineet
valmis10
valmis2
valmis50
valmis6valmis5
valmis19
valmis12
valmis15
valmis18
valmis32

Ja seuraavana vuorossa onnellinen 43-vuotias iho ja luonnon botoksihoito.

valmis41
valmis44
valmis27
valmis28
valmis33
valmis46

Ah mikä viikonloppu. Perjantaina pääsin aloittamaan viikonlopun pari tuntisella mysorella Helsingin astangajoogakoululla, lauantaina suuntasimme Aulankoon kylpemään ja eilen illalla kotiuduttuamme saimme vielä Lelan  kanssa ihanat Yin Your Skin® -hoidot Katjalta.

Kevään aikana Katja tulee lanseeraamaan tämän ihastuttavan Gua sha -hoidon, joka perustuu kasvojen hierontaan tuollaisten kivestä tehtyjen välineiden avulla. Liian usein unohdamme kasvojen hieronnan, vaikka juoksisimme tuon tuosta hartia- ja kokovartalohieronnoissa. Kasvoissamme on hirmu määrä lihaksia ja yhtälailla kireyksiä kuin muualla kehossamme, mutta hoitamatta ne helposti jäävät. Ja kuten muuallakin kehossa, noihin kireisiin alueisiin pakkaantuu kuona-aineet ja turvotus.

Mitä Gua sha -hoidot sitten tekevät asialle? Katja opiskeli tämän kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuvan tekniikan viime syksynä Lontoossa ja eilen me saimme Lelan kanssa olla harjoittelukappaleina ja ennen kaikkea testikasvoina erilaisten Gua sha -välineiden valinnassa. Eri kivilajeista muotoilluissa työkaluissa on erilaisia uomia ja koloja, joilla hoidon aikana myötäillään kasvon omaa luustoa. Piikkimäisillä kammoilla hoidetaan juonteita ja vilkastutetaan päänahan verenkiertoa. Hoidon ideana on rentouttaa kasvojen lihaksistoa ja saada sieltä nesteet kiertämään ja näin ylimääräinen turvotus laskemaan. Liikkeelle saadut kuonat johdetaan “viemäriin” eli kammataan kohti kaulan imusolmukkeita. Miltei tunnin kestävä hieronta tietenkin rentouttaa, mutta yhtä lailla sen avulla oma iho ikään kuin laskeutuu takaisin kasvon luuston ja lihaksiston päälle, kun välissä olevat hötöt on saatu liikkeelle.

Kyseinen hoito on hyvin pitkälti tekniikkalaji oikeanlaisilla välineillä. Ihonhoitotuotteista avuksi riittävät aluksi imeytettävä kasvovesi ja hyvä kasvoöljy, jonka avulla kasvojen työstäminen on sulavaa. Joitakin välineitä käytetään kuumana, joitakin jääkylminä, riippuen hoidon tarkoituksesta.

Itse en suinkaan mikään konkari tässä ole, vaikka olen jo päässyt nauttimaan kasvojen käsittelystä pari kertaa. Eilen sain seurattua vierestä, kuinka ammattilainen noita välineitä käyttää. Mutta ei hätää – Katja onkin jo ideoinut Yin your skin® -konseptia, johon Gua sha -hoidot tulevat omana osana. Sen avulla tekin opitte tekniikat ja pääsette tekemään itsellenne tai ystävälle tätä rentouttavaa kasvorituaalia. Katjalta tulee myös omat Gua sha -välineet, joita tulee myyntiin myös meille kotikäyttäjille. Pysykää valppaina, kevään ja kesän aikana kuuluu lisää.

Rentoa viikkoa kaikille <3

Leave a Reply