In love with South Downs

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_4445IMG_8751IMG_8722IMG_8748OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATerveiset Brightonista, tai no tässä postauksessa siitä naapurista, South downseilta. Tulimme tänäkin jouluna viettämään ihanan pitkän lomani siskoni luokse, ja aattoillan odotusjännitystä oli hyvä purkaa raittiissa ilmassa ja silmiä hivelevissä maisemissa. Mun sisäinen emmerdale sai taas tyydytystä ja mieli leikki millaista olisikaan elellä täällä niittyjen keskella paimentamassa, keräämässä talven törröttäjiä maljakkoon ja nauttia niitä ihaillen kupillinen teetä. Laitan kohta vielä toisen postauksen kaupungista, jolloin ymmärrätte vielä paremmin, miksi mieli ja keho matkaa tänne tuon tuosta. Ja kiitos Republic showroom ja Haglöfs joululahjasta, isompi tytär pysyy kuivana ja lämpimänä. Nyt heiltä löytyy myös laadukkaat ja tiukempiikinkin olosuhteisiin sopivat ulkoiluvaatteet juniorkokoisina.

Niva insulated jacket junior ja Niva insulated pant junior, Haglöfs

Photos me and Paula Wells

One thought on “In love with South Downs

Leave a Reply