ARVONTA – Matrin Alma-päiväpeitto

low_lavagrey_laajalow_lavagrey_lahislow_lavagrey_kulmalow_almapinolow_creme_laajalow_creme_lahislow_creme_kulmalow_nougat_laajalow_nougat_lahis4low_nougat_kulmalow_nougat_lahis3low_almapino2

low_tytöt

Pitkästä aikaa Varpusilla arvotaan! Piipahdin tänään Kapteeninkadulla kuvaamassa Matrin uusia Alma-puuvillapäiväpeitteitä. Pienempi neitonen pääsi mukaan hommiin, kun vähän tuota hampaan irtoamiskuumeilua ilmassa. Katsokaa nyt noita pieniä, vähemmän ja enemmän karvaisia assareita.

Mutta siis Matrin uusi Alma-päiväpeite on kaksipuolinen, 100% puuvillaa ja kevyesti vuoteen päälle levittäytyvä ihanuus. Kankaankudonta muodostaa toiselle puolelle VVVV-tyylistä, hitusen vohvelikudonnalta tuntuvaa pintaa, toinen puoli taas on hienostuneen yksinkertainen, hitusen jopa japanilaisviboja antava tikkipinta.

Päiväpeitteitä saa kolmessa värissä ja kutakin kahdessa koossa 160 x 260 cm (kapeat sängyt) ja 260 x 260 cm (parisängyt).

Nougat (vaalea beige)

Cream (luonnonvalkoinen)

Lava grey (tumma harmaa)

Mikä päiväpeiteväreistä on sinun makuun? Ja jos on joku villi toive muusta peittoväristä, anna palaa. Vastaa kommenttikenttään 12.12. klo. 12:00 mennessä, ja saatat jo jouluna pedata vuoteesi ikiomalla Almalla. Voittaja saa valikoida uutuuksista mieleisen värin ja koon. Ison päiväpeitteen arvo 165 e, pienempi 105 e.

Äläkä murehdi, jos kommenttisi ei heti ilmesty, hyväksyn niitä tuolta palvelimelta julkiseksi käsipelillä.

Styling and photography // Susanna Vento

*Postaus yhteistyössä Matri+Varpunen.

 

174 thoughts on “ARVONTA – Matrin Alma-päiväpeitto

  1. no jo on kauniita! ihanan ajattomia 🙂 näistä vaihtoehdoista mun valinta olisi luonnonvalkoinen eli Cream. myös vaalean harmaa tai roosa istuisi meille!

  2. Todella kaunis kudontapinta päiväpeitoissa, ne näyttävät houkuttelevan pehmeiltä ja kutsuvilta. Sävyistä Cream on suosikkini, tumma metsänvihreä tai luumu olisivat varmasti myös upeita.

  3. Lava grey (tumma harmaa) olisi ihana! Kelpuuttaisin myös mustan tai tumman petroolin värisen päiväpeitteen mielelläni 🙂

  4. Onpa kaunis tuo eka harmaanruskea petaus. Meidän tummanharmaanruskeassa makkarissa ei tähän asti ole koettu tarvetta päiväpeitolle, mutta tälläinen rennontyylikäs puuvilla alkoi yhtäkkiä kiinnostaa kovasti. Siis lava grey tuplaleveänä sopisi kyllä hyvin.

Leave a Reply