ARVONTA – Matrin Alma-päiväpeitto

low_lavagrey_laajalow_lavagrey_lahislow_lavagrey_kulmalow_almapinolow_creme_laajalow_creme_lahislow_creme_kulmalow_nougat_laajalow_nougat_lahis4low_nougat_kulmalow_nougat_lahis3low_almapino2

low_tytöt

Pitkästä aikaa Varpusilla arvotaan! Piipahdin tänään Kapteeninkadulla kuvaamassa Matrin uusia Alma-puuvillapäiväpeitteitä. Pienempi neitonen pääsi mukaan hommiin, kun vähän tuota hampaan irtoamiskuumeilua ilmassa. Katsokaa nyt noita pieniä, vähemmän ja enemmän karvaisia assareita.

Mutta siis Matrin uusi Alma-päiväpeite on kaksipuolinen, 100% puuvillaa ja kevyesti vuoteen päälle levittäytyvä ihanuus. Kankaankudonta muodostaa toiselle puolelle VVVV-tyylistä, hitusen vohvelikudonnalta tuntuvaa pintaa, toinen puoli taas on hienostuneen yksinkertainen, hitusen jopa japanilaisviboja antava tikkipinta.

Päiväpeitteitä saa kolmessa värissä ja kutakin kahdessa koossa 160 x 260 cm (kapeat sängyt) ja 260 x 260 cm (parisängyt).

Nougat (vaalea beige)

Cream (luonnonvalkoinen)

Lava grey (tumma harmaa)

Mikä päiväpeiteväreistä on sinun makuun? Ja jos on joku villi toive muusta peittoväristä, anna palaa. Vastaa kommenttikenttään 12.12. klo. 12:00 mennessä, ja saatat jo jouluna pedata vuoteesi ikiomalla Almalla. Voittaja saa valikoida uutuuksista mieleisen värin ja koon. Ison päiväpeitteen arvo 165 e, pienempi 105 e.

Äläkä murehdi, jos kommenttisi ei heti ilmesty, hyväksyn niitä tuolta palvelimelta julkiseksi käsipelillä.

Styling and photography // Susanna Vento

*Postaus yhteistyössä Matri+Varpunen.

 

174 thoughts on “ARVONTA – Matrin Alma-päiväpeitto

  1. Luonnonvalkoinen olisi ihana, mutta käytännön syistä (vauva ja kaksi koiraa) sanon tummanharmaa. Violetti voisi myös villinä heittona olla hieno. 🙂

  2. Terveydenhoitaja pyysi ajattelemaan lempiväriä, jotta rokotteen saaminen ei niin jännittäisi. Kerroin siinä tapauksessa ajattelevani harmaata ja näin jo upean sumuisen järvenselän sieluni silmissä. Se ei harmillisesti terkkarille käynyt vaan olisi pitänyt valita uusi lempiväri. Lempivärin läpisaaminen sattui enemmän kuin itse rokote. Harmaiden haaveiden puolesta, käpertyisin mielelläni lava greyhin unelmaan! 💫

  3. Lava Grey ehdottomasti! Oltaisiin kyllä niin päiväpeiton tarpeessa, muuttokiireissä ja vauvaa odottaessa hankinta on vaan jäänyt…

  4. Tumma harmaa valikoituisi meidän makuuhuoneeseen. Myös tumma luumu voisi sopia… Haveilen myös Matrin kauniista sängynpäädystä. Mukana arvonnassa siis!

  5. Parisängyn luonnonvalkoinen, jos valeaa harmaata ei ole. Tulisikin tarpeeseen, kun vanha päiväpeitto on jo vähän ratkennut (päiväunet farkuissa ja silkkipeitto on vähän huono yhdistelmä).

  6. No ehottomasti nougat noista, ah! Mutta hieno olisi myös ultramariini valkoisella taitettuna, malva tai joku munakoisomainen, tumma väri.

  7. Kaikki kauniita sävyjä, joten vaikea valinta. Valitsisin ehkä nougatin, jossa on ihanan pehmoinen sävy. Peitto olisi upea myös vaaleanharmaana.

  8. Vaikea valinta, mutta kallistun luonnonvalkoiseen. Toivon, että saisin tämän ihanan synttäri-/ joululahjan. Vanha päiväpeittoni on.. no, vanha 😊
    Poikani sänkyyn ostaisin mustan.

Leave a Reply