ARVONTA – Matrin Alma-päiväpeitto

low_lavagrey_laajalow_lavagrey_lahislow_lavagrey_kulmalow_almapinolow_creme_laajalow_creme_lahislow_creme_kulmalow_nougat_laajalow_nougat_lahis4low_nougat_kulmalow_nougat_lahis3low_almapino2

low_tytöt

Pitkästä aikaa Varpusilla arvotaan! Piipahdin tänään Kapteeninkadulla kuvaamassa Matrin uusia Alma-puuvillapäiväpeitteitä. Pienempi neitonen pääsi mukaan hommiin, kun vähän tuota hampaan irtoamiskuumeilua ilmassa. Katsokaa nyt noita pieniä, vähemmän ja enemmän karvaisia assareita.

Mutta siis Matrin uusi Alma-päiväpeite on kaksipuolinen, 100% puuvillaa ja kevyesti vuoteen päälle levittäytyvä ihanuus. Kankaankudonta muodostaa toiselle puolelle VVVV-tyylistä, hitusen vohvelikudonnalta tuntuvaa pintaa, toinen puoli taas on hienostuneen yksinkertainen, hitusen jopa japanilaisviboja antava tikkipinta.

Päiväpeitteitä saa kolmessa värissä ja kutakin kahdessa koossa 160 x 260 cm (kapeat sängyt) ja 260 x 260 cm (parisängyt).

Nougat (vaalea beige)

Cream (luonnonvalkoinen)

Lava grey (tumma harmaa)

Mikä päiväpeiteväreistä on sinun makuun? Ja jos on joku villi toive muusta peittoväristä, anna palaa. Vastaa kommenttikenttään 12.12. klo. 12:00 mennessä, ja saatat jo jouluna pedata vuoteesi ikiomalla Almalla. Voittaja saa valikoida uutuuksista mieleisen värin ja koon. Ison päiväpeitteen arvo 165 e, pienempi 105 e.

Äläkä murehdi, jos kommenttisi ei heti ilmesty, hyväksyn niitä tuolta palvelimelta julkiseksi käsipelillä.

Styling and photography // Susanna Vento

*Postaus yhteistyössä Matri+Varpunen.

 

174 thoughts on “ARVONTA – Matrin Alma-päiväpeitto

 1. Lava grey pienemmässä koossa! Saimme tällä viikolla tietää, että olen lasten kanssa muuttamassa alkuvuodesta ja kovasti ollaan mietitty mitä säästetään vanhoista tavaroista ja mitä tarvitaan uuteen. Suunnittelimme äsken 11-v pojan makuuhuonetta ja hän toivoi sänkyynsä helmalakanaa, sängynpäätyä ja värin suhteen toiveena tumma harmaa. 🙂 Näytin ottamaasi ylintä kuvaa t.harmaasta kokonaisuudesta ja ihastui kovasti!

 2. Tää sopis kyllä mun uuteen kotiin ja sänkyyn täydellisesti 😘
  Kaipaan just tuollaista siistin huoletonta fiilistä.
  Ihana!

 3. Nougat peitto noista mieleinen. Ihania ja pehmeitä sävyjä kaikki. Kahvinruskea vois olla kans kiva ja metsänvihreä myös 🙂

 4. Lava grey kuulostaa juuri hyvältä! Tosi tumma havunvihreä olisi ihana, jos mistä vain väristä saisi valita.

 5. Hmmm… Jos itse saisin päättää niin mitä tummempi, sen parempi eli Lava Grey. Mutta täytyy kai sitä miestäkin kuunnella, joten Cream taitaa viedä voiton meillä. 😊

 6. Nougat sopisi meille kissojen vuoksi. Mustavalkoinen kissa jättää mustia karvoja valkoiseen, valkoisia karvoja mustaan (tumman harmaa ajanee saman asian). Murretut sävyt todettu sallivammiksi. Vaalean harmaa, tai harmahtava v.vihreä olisi toiveväri. Neutraali tausta niin kirkkaille kuin utuisemmillekin tehosteväreille, kun mieli tekee muutoksia.

 7. Pitkään jatkuneen harmaan kauden jälkeen kaipaan lämpöä, joten nougat olis meidän valinta. Okra kiinnostaisi myös! Tämä päiväpeitto yhdistettynä pellavalakanoihin tois kyllä arkeen luksusta!

 8. Lava grey isona olisi aivan mielettömän ihana kotiin! ❤️ Terracotta olisi värinä myös upea, kuin myös okra. Ylipäätänsä ihana tuote väristä riippumatta ❤️❤️

Leave a Reply