Metsä hoitaa ihoamme

unna_raita_varpu_pajuunna_raita_varpu_paju3unna_raita_varpu_paju2

Unna Nordic on uusi hoitolasarja, jonka raaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Unna-sarja on myynnissä vain Unna Nordic -hoitoloissa, jolloin oma kosmetologisi pystyy valikoimaan juuri sinun ihollesi parhaiten sopivat tuotteet. Ei siis hutiostoksia enää.

Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon olivat sarjan inspiraation lähde. Luonnon tehokkaimmat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa. Omalla tehtaalla Helsingissä valmistetuissa tuotteissa on hyödynnetty myös esimerkiksi hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja ihoa vahvistavaa kauraa.

Varpu-uudistava hoitovesi Uudistava hoitovesi sisältää runsaasti ihon puolustukykyä tukevia prebiootteja ja fermentoitua granaattiomenauutetta, jolla on antioksidanttisia ja juonteita tasoittavia ominaisuuksia.

Raita-puhdistusgeeli Savipuhdistusgeeli sisältää neljää savea, jotka syväpuhdistavat ja poistavat iholta meikin, epäpuhtaudet ja ilmansaasteet. Katajavesi tasapainottaa ja raparperiuute kirkastaa ihoa. Piparminttu jättää ihon virkistyneen tuntuiseksi

Paju-kuorinta Turve-hiili-bambukuorinta sisältää ihoa syväpuhdistavaa turvetta ja hiiltä sekä kuorivaa bambujauhetta. Syväpuhdistaa ihohuokoset ja tekee ihosta pehmeän ja puhtaan.

Suomen ensimmäiset Unna Nordic -hoidot ja tuotteet // Kauneushoitola Hilla

Leave a Reply