Mis Crios II

miscrios16miscrios12miscrios1miscrios15miscrios14miscrios13miscrios11miscrios10miscrios9miscrios8miscrios7miscrios6miscrios4miscrios2miscrios3

Olemme viettäneet kotoisan viikonlopun kahden oman ja yhden lainatytön kanssa. On valvottu, leffailtu, Heurekoitu, leivottu, sotkettu, pyykätty ja siivottu. Ja ennen unille menoa loput energiat karistettu Tamminiemen rantapuistoon. Aikomus oli ottaa muutama seesteinen kuva Mis Criosin vaatteista, mutta kun nämä pikkunaiset pistetään yhteen, seesteisyys vaihtuu reippaaseen pirskahteluun. Just parasta!

Mis Criosista olen kirjoittanut teille ennenkin, tämä suomalainen (nykyään myös Mallorcalainen) brändi kun taitaa lasten klassisen tyylin toimivuutta unohtamatta. Mis Criosin vaatteissa yhdistyvät käyttömukava trikoo ja söpöys sulavasti eikä käyttöä vaikeuta hankalat vetoketjut tai napit.
Mis Crios ilahdutti meitä AW18-kokoelman pitkähihaisilla ja pienempi neiti sai söötin minihameen. Kuviokuoseista tarkkasilmäinen löytää niin yksisarviset kuin söötit eläinhahmot sopivasti piilosilla.

Tricky-sweaterit ja Unicorn-minihame // Mis Crios ja IGssä

Leave a Reply