Vielä ennättää Poriin

IMG_8405_lowIMG_8362_lowIMG_8350_lowIMG_8351_lowIMG_8352_lowIMG_8324_lowIMG_8335_lowIMG_8323_lowIMG_8325_lowIMG_8330_lowIMG_8312_low
IMG_8316_lowMoimoi kesälomilta! Kaupunkiin tultiin hetkeksi, mutta pian vielä kömmin metsään, kunhan yksi ehdottoman jännittävä työhomma on hoidettu. Tässä pienessä työmoodissa laitan teille kuvia projektista, joka aukesi juuri kesälomani koittaessa. Vuosittain Asuntomessuilla Timberwise on ollut hienosti esillä eri kohteissa, mutta tänä vuonna lattian hankkijaa hemmotellaan. Teimme Timberwiselle oman pienen näyttelytalon, jossa kaikkia lattioita pääsee vertailemaan helposti. Tietenkin isoja lattiapintoja on jälleen messutaloissa ja niidenkin löytämistä helpottamaan on tehty kätevä kohdekortti, jonka avulla voi suunnistaa, ja käydä katsomassa ihanuudet asennettuina ja isoina pintoina. Kiitos Timberwiselle jälleen luottamuksesta ja Innoluxille kauniiden valaisimien lainasta. Nuo Pehtoori-sarjan valaisimet sopivat kuin nenä päähän, kalusteet ja liukuovellisen varastohuoneen pinnat taasen ovat Timberwisen omasta K2 ja Twise-sarjasta.

PS. Tiesitkö, että Loimaalla on oma nimikkokoivu? Tulipa itsellenikin tutuksi, kun pistäydyin Timberwisen kotipaikkakunnan puutarhamyymälässä. Tuo aito ja alkuperäinen Loimaan koivu sijaitsee kunnan alueella ja lupaan käydä sen vielä etsimässä ja kuvaamassa teille. Nämä pikkutaimet ilahduttakoot siihen saakka.

Suunnittelu, stailaus ja valokuvaus // Susanna Vento

Porin Asuntomessut 2018 avoinna 5.8. saakka

Leave a Reply