Kekkilän viherkalusteet kotiutuivat

kekkila3kekkila5kekkila1kekkila7kekkila4

Kuten jo tuossa edellisessä vihertävässä postauksessa totesin, että nyt on tosissaan tarvittu mielikuvitusta, mihin nuo kaikki taimeni tulevat mahtumaan. Olin alkukeväästä mukana lanseeraamassa Kekkilän uutta viherkalustesarjaa, joten oli luonnollista ottaa nuo Kekkilän uutuudet myös kotiin. Olen ollut Kekkilän viherkalusteiden vankka kannattaja jo vuosien takaa. Silloin lanseerattiin Linda Bergrothin ja Aalto+Aalto kanssa tehnyt tuoteuutuudet, jotka tyylikkäinä, kestävinä ja laadukkaina ovat toki edelleen käytössä mökillä. Nyt nämä Pentagon designin suunnittelemat mustat uutuudet pääsivät kaupunkikotiin.

Korkkikantisessa viherlaatikossa on maksimoitu tuo idätysilo. Alataso ja laatikon kansi sopivat idätyspottitarjottimille, ja keksinpä idättää tuolla kannen alle pimeässä myös muutamat siemenet. Varsinkin kun harrastan myös noita syötäviä ituja, niin katsokaa tuota vihanneskrassiakin, miten se villiintyi, kun sai alkunsa pimeässä.

Samainen viherlaatikko jatkaa sitten loppukesästä ilman kantta viljelylaatikkona, johon voi listät noita metallitukia kiipeileville kasveille. Tuo sarjan Vihervalaisin taasen käy niin sisälle kuin ulos, ja IP-luokkansa takia vaikka ikkunattomaan kylppäriin, jos talvella haluaa tehdä sinne kunnon viherkeitaan. Valaisimen voi käyttää betonijalan kanssa tuollaisenaan tai ilman jalkaa kiinnitettynä viherlaatikkoon. Genius.

Viherlaatikko // Kekkilä

Vihervalaisin (sopii muuten vaikka kylpyhuoneeseen) // Kekkilä

Linja-vihertuki // Kekkilä

Blogiyhteistyö Varpunen + Kekkilä

Leave a Reply