Pikkunaisia

girlsroom1girlsroom3girlsroom4girlsroom2girlsroom7girlsroom6girlsroom5girlsroom8girlsroom9

Ihan kohta meilläkin on viskari, tuo pieni sirpukka kasvaa silmissä ja jutut eikun paranee. Isompi ahkeroi koulussa ja seikkailee elämässään pienen koululaisen ja varhaisteinin välimaastossa.
Päätin tuossa päivänä eräänä, että nyt on laitettava tyttöjen (pian 5 ja 9) huone järjestykseen. Pienemmän tytön pöytäsetti lähti ystävälle kiertoon ja kävin hakemassa hänelle samanlaisen koulupöydän kuin isommalla. Ja vaatekaapiksi myös samanlaisen Ikean Stockholm 2017 -rottinkikaapin kuin isosiskolla. Sen järjestämiseen pitikin ihan nähdä vaivaa. Suomessa kaappeja ei ole, mutta löytyy kyllä Haaparannan Ikeasta, joten isäpuolen sisko kävi ostosmatkalla ja pisti Matkahuollolla kohti Kamppia. Työpöytien päälle molemmat tytöt saivat uudet Tikas-avohyllyt ja pöydille nuo superkätevät säilytinkopat.

Nyt on tytöillä samisseinustat, vain seinän väri erottavat toisistaan. Pienemmän puolta värittää Tikkurilan Himmeli H456 ja isomman puolen seinässä on oma tuunaus Etruski-väristä S471. Vaalensin sitä hitusen valkoisella maalilla ja Angoralla, joten sain mieleisen vaalean murretun roosan. Ja vaikka lopputulos on hillityn hallittu, on se lapsiarki muovileluineen meilläkin. Vanha vaatehuone on nyt walk in -lelukaappi, jossa jokainen kindermunan aarre on varmassa tallessa.

Tikas-seinähyllyt ja Koppa-säilyttimet, Verso design*
Lisbo-koulupöydät, jakkarat ja rottinkikaapit, Ikea.
Tatami ja joogafuton, Futonnetti
Keraamisen astiat, Aino Vaarno
Maalit, Tikkurila.

*saatu lahjaksi

2 thoughts on “Pikkunaisia

Leave a Reply