Mis Crios

miscrios2_smiscrios4_smiscrios14_smiscrios12_smiscrios5_smiscrios6_smiscrios9_smiscrios13_smiscrios_smiscrios11_s

Kiitos Cecilia Sörensen, toit suomalaiseen lastenvaatemaailmaan juurikin sen kaipaamaa klassista tyyliä. Lasten trikoovaatebusiness jyllää voimalla ja leggingsien arkikäytettävyys on kieltämättä omaa luokkaansa. Mutta entäpä jos haluaa löytää kotimaisen merkin, joka tekisi nostalgista ja hitusen jopa hienostunutta mallistoa – sellaista vanhan ajan tunnelmaa, jossa lasten vaatteet ovat yhtä huolella valmistettuja kuin aikuisten vaatteet. Lapsethan ovat meille se arvokkain, miksei tarjota heille vain parasta! Ja heti alkuun hihkaisen, että näissä ei ole unohdettu käyttömukavuutta, jos moni äiti sitä pelkää.

Löysin ensimmäisen Mis Criosin vaatteen Lahden Marakattimarssista ja luulin, että kyseessä on ulkolainen merkki. Yllätys oli suuri, kun google toi minut Munkkiniemeen ja sieltä ponnistavaan lastenvaatebrändiin. Mis Criosin vaatteissa yhdistyvät käyttömukava trikoo ja söpöys sulavasti eikä käyttöä vaikeuta hankalat vetoketjut tai napit. Koristeena voi olla, mutta vaate sujahtaa helposti päälle niitä näpertelemättä. Vain arkijärkevä suomalainen suunnittelija voi oivaltaa yhdistää tämän kauniisiin vaatteisiin.

Tänä lauantaina seikkailimme tyyliin sopivan arvotalon tyhjentyneissä huoneissa. Kiitos Mis Crios, olemme sinun. Ja isoin kiitos ihanille malleille ja heidän äideilleen, kun päästitte mukaani.

Styling and photos, Susanna Vento.

Mis Crios IG

Myyntipaikat: Zicco, Marakattimarssi, TRE ja Pikku d

*Tytöt saivat kuvausvaatteet ilmaiseksi näkyvyyttä vastaan.

One thought on “Mis Crios

Leave a Reply