Organic cotton love

midnattwsusannavento2midnattwsusannaventomidnattwsusannavento4

Sain postia Ruotsista. Ja jotenkin aivan täsmäisku kotini mukavimpaan paikkaan. Olen ennätyskova sängyssä makoilija – johtuu ehkä siitä, etten omista sohvaa. No nyt Midnatt yllätti minut aivan superkauniin värisillä vuodevaatteilla ja mikä parasta, ne ovat LUOMUPUUVILLAA. Nyt lähti pellavat vaihtoon ja käperryn tuonne ihanan pehmeisiin puuvilloihin. Ah. Midnattilla on verkkokauppa, josta nämä ihanuudet kantautuvat kotioville. Minun sänkyä koristaa tuo kitin värinen Bebble ja ruskehtava Dromedary. Aluslakana on muotoonommeltu, mikä sekin on iso plussa.

Bebble pussilakanasetti, Dromedary-muotoonommeltulakana ja lisätyynyliinat, kaikki luomupuuvillaa, Midnatt.*

Hilja-luomusänky ja Lempi-pääty, Matri.

Tarjotin, Cooee design.

Sininen keittiöpyyhe, Common Helsinki.

Katy Hertell: Valokantaja, Lokal Helsinki.

Kahvikuppi, Udumbara.

Kastanja-kynttilät, Month of Sunday.

*vuodevaatteet saatu lahjana.

 

Leave a Reply