In bed with Susanna Vento

MATRIlempi6linenlempi4yöpöytäMATRI2
Hyvät unet kuuluvat kaikkeen tähän minun hyvinvointiflowhun vahvasti. Hyvin nukutut yöt ovat minulle tärkeämpiä kuin mitkään liikuntasuoritukset tai maailmaa pelastava ruokavalio. Ja hyvällä unella puhun sellaisesta säännöllisestä 8 tunnin levollisesta yöstä, mikä monelle lapsiperheelliselle ja kovasti töitä tekevälle on harvinaisuus. Unesta on helppo luopua, kun työ tai perhe vaatii, mutta sano mun sanoneen, että se se vasta tyhmää on.

Minä olen opetellut jälleen nukkumaan. Aloitin unikouluni sillä, että käyn nukkumaan samaan aikaan lasteni kanssa, viimeistään kello 22:00. Mieluiten 21:00. Alkuvaikeuksia oli tietenkin nukahtaa tuohon aikaan, mutta puhelin toiseen huoneeseen, ei muitakaan laitteita ja sinnikästä toteuttelua. Myös väsyttävä iltaurheilu auttaa joillekin, kuten minä tuuperrun joogan jälkeen hetkessä. Unikouluni kesti noin kuukauden, kunnes rytmi muuttui pikkuhiljaa rutiiniksi. Käytin tietty myös Fitbitiä, jolla sain aamulla fiilisteltyä millainen unenlaatuni oli, ja kuinka monta tuntia lepoa tuli. Edelleen minulla on ongelmana tuo liian aikaisin herääminen. Olen usein ylhäällä jo 05:00, jolloin olen nukkunut noin 7-8 tuntia, mutta koska tuntimäärä on ihan ok, nousen viettämään omaa aikaa ennen lasten heräämistä.

Loppukesästä päätin, että nyt satsataan sänkyyn, kerta viihdyn siellä noin hyvin. Olen tehnyt Matrille töitä, joten heidän tuotteet ovat tulleet tutuiksi jos muutamien vuosien ajalta. Ja viime syksyinen uutuus kuulosti niin mun jutulta, etten empinyt enää.

Matrin uutuus on Hilja-luomusänky, jossa on käytetty ainostaan luonnollisia materiaaleja, joten nukkumisympäristö on puhdas, hengittävä ja turvallinen.

1. Kangas 100% luomupuuvilla, GOTS sertifioitu
2. Pehmuste 100% Talalay-luonnonkumi
2. Reunapehmuste Luonnonkumi ja kookoskuitu
4. Pussijousitus Karkaistu teräs
5. Bonnel-jousitus Karkaistu teräs
6. Sängyn runko Käsittelemätön, massiivinen havupuu

Sängyn jämäkkyys valikoidaan vartalon mukaan, joko medium tai kiinteä. Minä otin molemmat, toinen patja toista ja toinen toista ja voin tässä tunnustella, kummassa haluan milloinkin nukkua. Painon mukaan medium riittää, mutta välillä tuo kova patja kyllä viehättää. Patjojen päälle tuli yhtenäinen Hilja-sijauspatja, joka on tehty luonnonkumista – samaa päästötöntä materiaalia, mitä vauvojen sängyissä on jo jonkin aikaan käytetty.

Ja arvatkaa mitä. Onko siellä ketään, joka kärsii satunnaisesti yöhikoilusta? Mä en ole hikoillut enää tippaakaan. Tai siis eihän se hikoilu mihinkään varmaan kadonnut, mutta tässä hengittävässä sängyssä en huomaa sitä ollenkaan. Vau.

Luonnomukaisen patjakokonaisuuden kruunaa tuo uusi Lempi-pääty. Koko3 ja Matrin yhteistyöstä syntynyt pääty on nyt saatavilla ja yksinkertaisuudessaan ja helposti asennettavuudessaan aivan nerokas lisä. Kaksi ruuvia seinään kaavapahvin avulla ja nosta pääty paikalleen. Avot! Matrin verkkokauppa aukesi eilen ja pääty löytyy täältä.

Luonnonmukainen Hilja-sänky ja Lempi-pääty, Matri

Matri Verkkokauppa

5 thoughts on “In bed with Susanna Vento

Leave a Reply