In love w/ Carina Seth Andersson

ponycarafe_susannavento2ponycarafe_susannaventopallovase_susannaventopallovase_susannavento2

Olen tuon tuosta ihastunut tuotteisiin, joiden takaa löytyy tämä sama lahjakas muotoilija. Monelle suomalaiselle suunnittelija on tullut tutuksi Marimekon kautta, hänen suunnittelemiaan ovat muun muassa Urna, Ming ja Flower-vaasit.  Myös tuo moniin kopioihin innoittama Svensk Tennin kuplavaasi on Carinan suunnittelema. Keramiikan puolelta hänen ihanat ruukkunsa on ollut toivelistallani jo pitkään, mutta niiden kanssa olen törmännyt vähän väliä varasto 0 -sitsuun.

Tovi sitten näin ihanan maljakon ja kukas se sieltä taustalta löytyikään. Skruf Glasbrukin  Pallo-vaasi on Room21stä ja samaan koriin humpsahti myös uusin tuttavuus: Ponny-karahvi ja lasit. Suunnittelijaa tuskin tarvitsee kerrata.

Pallo-vaasi ja Ponny-karahvi ja lasit, design Carina Seth Andersson, valmistaja Skruf Glasbruk, ROOM21

Pöydän samettikangas, Orient-Occident.

 

Leave a Reply