Ugh mikä tuoksu.

starchild2starchild4starchild3starchild_susannavento

No nyt on kunnon hippituoksu testattu, jää kuulkaas suitsukkeet ja tuoksukynttilät toiseksi. Sen verran stydiä kamaa on kyllä, etten lähtisi tällä korvaamaan noita pehmeämpiä vaihtoehtoja. Tämä hiilikiekon päällä poltettava tuoksu on enemmän kertaluontoinen kokemus joogan, meditaation tai muun hippi-istunnon aikana.

Löysin siis tuo idean Brightonista Two feathers -kaupasta ja tokihan piti ostaa. Starchildilla on siis erillaisia tuoksuja eri tilanteisiin ja tarpeisiin, jos halunnee uskoa tuoksujen tehoon. Itse ostin uteliaisuuttani tuon Purification-sekoituksen, joka “clear the air of bad vibes”, “clear the heart and mind of negative thoughts and emotions” ja vaikuttaa se myös “creativity”. Mahtavat on lupaukset, mutta kuten saitti kertoo, ei pelkällä tuoksulla pääse päämäärään. Aijaa. Mutta siis onhan nää hauskoja kuin mitkä, uskoo ken tahtoo tai sitten vain nauttii kynttilän korvikkeesta ihan vain uteliaisuuttaan. Noita hiilikiekkoja myy monet etniset kaupat, itse ostin paketillisen tuosta samasta paikasta.

  1. Hiilikiekko asetetaan jalalliselle ja palamattomalle alustalle
  2. Kiekko sytytetään ja odotetaan että se hehkuu kauttaaltaan. Pienet puhallukset tehostavat alussa palamista. Ihan alussa kiekko saattaa hitusen rätistä ja heitellä kipinää – ole tarkkana ympäristön kanssa.
  3. Hehkuvan kiekon päälle ripotellaan tuoksua ja nautitaan savusta. Ugh.

Star Child: Purification natural essence

Toinen tässä universumissa, ja lähempänä tätä meidän todellisuutta, on tuo ihastuttava Pasi Kärkkäisen uniikki vaasi. Veistosmainen ja käsin tehty keramiikkateos oli minulla rekvisiittana kuvauksissa ja nautiskelen vielä siitä tovin täällä työhuoneella.

Leave a Reply