Ylihuomenna parfyymin tekoon?

frantsila2frantsila4frantsila3frantsila1

Hyvää huomenta! Onko sinulla jo perjantaiksi tekemistä? TREssä pääsisi tekemään ikioman öljyparfyymin lempituoksuistaan. Luonnollisten tuoksujen parfymeriassa saa sekoittaa omin käsin lempituoksuista koostuvan, uniikin tuoksuöljyn. Minä tein jo yhden Frantsilan vierailulla, mutta tokihan nyt kevään odotukseen tarvitaan uusi keväisen raikas mikstuura. Oman 10 ml:n parfyymin teko maksaa 30 e. Frantsila Scentlabin öljyparfyymi ei kun paranee ajan myötä – menee muutama päivä, ehkä viikkokin, että eteeriset öljyt ovat kunnolla sekoittuneet, ja tuote säilyy kahden vuoden ajan.

PE 19.1. 11:00-19:00 TRE (Mikonkatu 6)

Ja kuvitus on vielä fiilistelyä viime perjantailta, jolloin Lelan kanssa kuvattiin Frantsilan muita ihania tuotteita. Tällaista making offia iloksenne. Photos Lela Louhio.

Leave a Reply