Paluu ruotuun

astanga

Hyvää Uutta Vuotta ystävät, se olisi jälleen arkipaluun aika. Lomalla on hyvä olla, mutta faktahan se on, että arkea on oltava siinä välillä.

Oma vuoteni on ollut antoisa ja menestyksellinen niin töiden kuin itsehoidon saralla. Olen oppinut nauttimaan toimettomasta vapaa-ajasta ja löytämään työn rinnalle vastapainoa. Olen syönyt terveellisesti, nukkunut hyvin, joogannut ja juossut. Istunut saunassa ystävien kanssa ja poiminut metsät tyhjiksi hiljaisuudesta nauttien. Ja kaikkeen tuohon on mahdollisuus, kun tajuaa ettei hyvin tehtyä työtä todistella 12 tunnin työpäivillä. Työlle voi elää ja sitä voi rakastaa, mutta vielä tärkeämpää on rakastaa itseään.

Aloitin astangajoogan puolitoista vuotta sitten. Raahauduin Katja Kokon alkeiskurssille täysin rapakunnossa, mutta kuten jokainen lajiin perehtynyt tietää, kunto ja keho korjaantuu hyvin pian. Hyvinvointi herättää halut seuraavaan muutokseen ja siitä vasta matka alkaa. Työn ja vapaa-ajan tasapainon löytäminen on parasta, mitä minulle on tapahtunut naismuistiin.

Syksyn polvioperaatio hiljensi minua hetkeksi, mutta viikon päästä on jälleen aika palata matolle. En halua ärsyttävän äidillisesti tuputtaa teille tätä samaa, mutta jos siellä on joku, joka empii ja haluaa ottaa kokemuksesta vaarin, niin saanen suosittaa vahvasti. Ensi viikolla pyörähtävät käyntiin Katja Kokon joogatunnit Hyvinvoimalassa. Tarjolla on tuota minun harrastamaa voimallista astangaa ja vastapainoksi taasen lempeää ja rentouttavaa Yin joogaa. Tulette vielä tulevaisuudessa muistamaan sen päivän, kun avasitte salin oven.

Levollista ja rentouttavaa Uutta Vuotta <3

Katja Kokko Jooga

 

Leave a Reply