Kukkakeijujen sunnuntai

kukat3ystävät11kukat6ystävät12kukat2lelakukatperhe4susannakukat8kukat7

Meillä oli eilen aivan huippusunnuntai – niin äitien kuin tyttöjen mieleen. Minun ja Lelan tytöt ovat aikanaan tavanneet samoissa lastenvaatekuvauksissa ja huolehtivat heti kuvauksen jälkeen, että pian on nähtävä uudelleen. Tuosta tapaamisesta taitaa olla jo kolme vuotta, mutta säännölliset yökyläilyt ja leikkitreffit pitävät neidit liiman lailla yhdessä. Ja siinä matkalla myös me vanhemmat olemme ystävystyneet. Mahtavia kohtaamisia.

Päätimme eilen järjestää sellaisen ikioman kuvaussunnuntain, jossa niin isot kuin pienet neidit pääsivät toteuttamaan itseään. Ihan sama vaikka on pilkkopimeää, märkää ja kylmää – me järjestettiin kukkakeijupäivä. Yhdessä oloa ja leikkiä, ihonhoitoa ja hyvää ruokaa. Ja ihan vähän sellaista harjoitusta, jossa istutaan hiljaa ja rauhoitutaan. Kuvia tuli niin hirmusti, ettei kaikkea kannata edes kerralla tuutata. Tulossa siis vielä vaikka mitä ihania hippipuuhasteluja, mitä voi lasten kanssa tehdä yhdessä. Namastee, taas on tankattu tulevaan viikkoon!

Styling and photography // Susanna Vento and Lela Louhio

2 thoughts on “Kukkakeijujen sunnuntai

Leave a Reply