Aamu

aamu5_susannaventoaamu6_susannaventoaamu4_susannaventoaamu2_susannaventoaamu3_susannaventoaamu_susannavento

Hyvää huomenta. Tämä aamu oli niin kaunis ja jotensakin rauhallinen, että mun oli pakko ikuistaa muutama ruutu. Eilen ennätin piipahtamaan myyjäisissä, hankkimaan taidetta ja käydä vähän hippeilemässä Lelan kanssa. Kyllä arki tarvitsee joukkoonsa tuollaisia päiviä, joissa ehtii hiljentymään, pysähtymään ja näkemään ystäviä. Erityiskiitos ihanille siskoille, joiden matkaa olen saanut seurata ilolla. Kiitos Iina, avaimeni pysyvät nyt tallessa tyylillä, kiitos Milla, olen nyt löytänyt seuraavan parin vuoden vakiovaatteen.

Wave-avaimenperä, Field day.

Kastanjakynttilät ja silkki/merinovillaiset Agate- ja Gilia-neuleet, joita kuvaan iloksenne sunnuntaina, Month of Sundays.

Kaikki löytyy nyt Field dayn joulukaupasta Kinaporinkadulta.

 

Leave a Reply